Pokličite 041/509-334
Delovni čas 8.00-18.00
Pot v mejah 9a 1129 Ljubljana
Zapri
Pot v mejah 9a 1129 Ljubljana
041/509-334 info@eks-sp.si

DAIKIN

DAIKIN STYLISH

DAIKIN

Daikin Staylish je najbolj kompaktna enota v svojem razredu, na voljo v beli ter srebrni barvi ali v barvi črnega lesa, ki ima vgrajen Wi-Fi vmesnik v notranji enoti.

DAIKIN URURU SARARA

ururu sarara

Daikin Ururu Sarara je edina enota, ki nudi hlajenje, ogrevanje, prečiščevanje, prezračevanje, vlaženje, razvlaževanje.

DAIKIN EMURA

daikin emura 3

Daikin Emura predstavlja popolno povezavo med vrhunsko tehnologijo in estetskim dizajnom, v beli in srebrni barvi, ki deluje skoraj neslišno in omogoča upravljanje loput v vse strani s pomočjo daljinskega upravljalnika.

DAIKIN PERFERA

daikin prefera

Daikin Perfera deluje vse do -20°C, ima vgrajen Wi-Fi vmesnik in čisti zrak z napredno tehnologijo Daikin Flash Streamer, zato je primeren za ljudi, ki imajo težave z dihali.

DAIKIN COMFORA

comfora

Elegantna, sodobna zasnova se ujame z vsakim okoljem, ki ima vgrajen Wi-Fi vmesnik, ki omogoča popolni nadzor nad  enoto kadarkoli in od kjerkoli, preprosto z uporabo pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

DAIKIN SENSIRA

sensira

Daikin Sensira ima že vgrajen Wi-Fi vmesnik, ki omogoča popoln nadzor nad enoto s pomočjo pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

DAIKIN NEXURA

da5

Daikin FVXM-A  klimatska naprava piha topel zrak samo na spodnjem delu enote in ustvari občutek talnega gretja. Upravljanje preko nove aplikacije za pametne naprave

DAIKIN FVXM-F

Daikin FVXM-F zagotovljeno deluje do -20°C zunanje temperature, zaradi zračnega toka usmerjenega vzdolž tal so mrzle noge pozimi stvar preteklosti in je zaradi nizke višine idealna za vgradnjo pod okni.